GRAFISCH

Wat doen we allemaal

van grafisch werk?

Logo

Huisstijl

Print

We willen je zoveel mogelijk informeren en hebben daarom uitzonderlijk de teksten uitgebreider geschreven.

HUISSTIJL

Elk bedrijf, klein of groot, kan een sterk en succesvol imago creëren dankzij een moderne huisstijl. Toon jezelf aan de buitenwereld met een branding bij jou die past als geen ander. Denk maar aan vorm, kleur, lettertype, … Jouw uitstraling moet top zijn, net zoals jouw service.

Het merk is de ervaring en de sfeer die rondom het product of de dienst die je organisatie aanbiedt wordt gecreëerd – de manier waarop het in de markt wordt gezet, hoe het visueel wordt gecommuniceerd en de ervaring die de klant wordt aangeboden. Het is de manier waarop jouw organisatie zich onderscheidt van de rest.

Wij laten jouw unieke kwaliteit zien en leveren tegelijkertijd een effectieve marketingtool voor jouw bedrijf. Wij nemen de tijd om nauw met jou samen te werken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf er boven uit springt.

Een moderne huisstijl maakt jouw bedrijf zichtbaar en daardoor tot op zekere hoogte herkenbaar. Met een duidelijke en krachtige huisstijl stijgt jouw bedrijf boven de massa uit, en zorgt het voor een duidelijk beeld voor alle doelgroepen van jouw bedrijf.

We ontwerpen jouw brandguide voor duidelijke richtlijnen over het gebruik van het logo en de huisstijl.

en goede doordachte huisstijl zorgt voor herkenning en samenhang in alle boodschappen die je als bedrijf wilt uitsturen. Op alle mediakanalen jouw logo op dezelfde manier afbeelden, in de juiste kleuren en dezelfde stijl, is de sleutel om een goeie herkenbaarheid te creëren. Bij Deal Webdesign ontwikkelen we jouw huisstijl om een uniforme look & feel te creëren. Kleuren, lettertypes, lay-out,… we stemmen ze allemaal op elkaar af en vertalen dit naar drukklare ontwerpen.

Een complete huisstijl is eigenlijk zo breed als je wil. Wij ontwerpen een huisstijl volgens jouw wensen en aangepast aan jouw doelgroep. Hier de meest voorkomende onderdelen welke we bij een huisstijl afleveren:

Naamkaartjes, Presentatiemap, Leaflet, Pen, Enveloppe, Schrijfblok, Reclamepaneel, Kledij, … Er zijn natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden zoals briefpapier, flyers, brochures, e-mail handtekeningen, facturen, bekers, folders, wagen belettering, …

PRINT

Al het grafisch werken kunnen we ook printen aan degelijke prijzen. We beschikken over verschillende samples en stalen zodat we samen de juiste keuzes kunnen maken. Ons professioneel advies en ervaring krijg je er gratis bij!