Veelgestelde vragen

Huwelijken

Herinneringen vervagen. Dat is heel jammer maar is wel de realiteit. Door onze huwelijksfilm en/of foto's kunnen jullie na 5 10 jaar getrouwd te zijn (of gewoon ieder jaar :)) samen terugblikken op deze prachtige dag. Oude bekende gezichten, stemmen, details, omhelzingen en traantjes van blijdschap. Genoeg redenen om te investeren in jullie verhaal, vereeuwigd.

Ik selecteer zelf de muziek die het beste bij jullie trouwfilm past. Uiteraard hou ik rekening met de muziekstijl van ieder koppel. Ik vraag ook aan al mijn koppeltjes om een intake-formulier in te vullen waarin ik ook pols naar de muzieksmaak. Akoestisch, uplifting, pop, indie, folk, rock, cinematische muziek, het kan allemaal. Ik vind dat muziek echt een belangrijk onderdeel speelt in een huwelijksfilm. Hou rekening dat er altijd rechtenvrije muziek gebruikt dient te worden. (En dat is gelukkig niet enkel Beethoven! 😉 )

Jazeker, indien jullie bepaalde wensen hebben kunnen we die vooraf doornemen tijdens een videocall of tijdens een (fysieke) afspraak enkele weken voor het huwelijk. Ik luister graag naar jullie ideeën en wensen! Dit kan bijvoorbeeld zijn: Vergeet Nonkel George of grootmoeder Berta niet samen te fotograferen/filmen,… Mij een gastenlijst bezorgen is zeker een aanrader in dat geval.

We filmen altijd grote delen van de ceremonie en verwerken enkele van de tofste speeches in jullie huwelijksfilm. Wensen jullie een volledige captatie van de ceremonie? Dat kan maar is in overleg en met een meerprijs.

Jullie huwelijksdag in beeld brengen, zowel met foto’s als video is erg intensief. Er zijn super veel momenten op jullie dag die slechts éénmaal plaatsvinden. Daarom moet ik mij slechts op 1 beroep (foto of video) focussen. Ik raad ten sterkste aan dat jullie beide een trouw videograaf en fotograaf inhuren zodat ieder moment met zekerheid wordt vastgelegd.

Ik begrijp dat jullie staan te popelen om het resultaat te zien. Hou rekening dat een huwelijksfilm een aanleverperiode kan hebben tussen de 4 en 12 weken. Het is een film voor het leven en we gaan niet over één nacht ijs om die te verwerken. Gelukkig hebben jullie wel een persoonlijk klantportaal waarin er wekelijks updates en korte teasertjes gepost worden.

We kunnen een huwelijksdatum vrijblijvend in optie nemen in afwachting van het kennismakingsgesprek. Na onze fysieke/digitale meeting hebben jullie de mogelijkheid om de offerte te bevestigen, dit hangt samen met het betalen van een voorschot. Vanaf dat moment ligt alles 100% vast.

Om toekomstige klanten die deze website bezoeken, wat filmbeelden van diverse huwelijken te kunnen laten zien, plaats ik meestal de "trailers" op de website en social media. Als jullie dit expliciet niet willen, kan dat zeker aangegeven worden bij de reservering.

De gemonteerde huwelijksfilm en eventueel de volledige trouwceremonie, bewaar ik maximaal 5 jaar. Bij het doorsturen van de downloadlink raden wij aan om hier zelf al de nodige backup van te voorzien. Ben je de film toch kwijt? Tegen betaling kunnen we een USB stick, Blu-ray disc en/of nieuwe downloadlink bezorgen.

Al het onbewerkte (ruwe) beeld- en geluidsmateriaal van het huwelijk wordt maximaal 2 jaar bewaard en is voor een bepaald bedrag over te nemen door het bruidspaar. Overkopen is mogelijk, maar dit is niet standaard in de pakketprijs inbegrepen. Hiervoor vraag ik eenmalig een bedrag van 499 euro. Dit is inclusief de harde schijf (ja je leest het goed, géén USB stick gezien de hele grote bestanden), waar ik alle bestanden naar overzet en inclusief de verzendkosten voor het opsturen naar jullie per aangetekende post. 

 

Standaard krijg je de film digitaal doorgestuurd in hoge kwaliteit zodat je hier zelf alle kanten mee op kan. Het spreekt voor zich dat wij wel USB sticks en gepersonaliseerde Blu-rays aanbieden. Informeer gerust!

Webdesign

Zeker weten! We starten met een leuke babbel waarin we elkaar leren kennen zodat we op een langdurige samenwerking kunnen bouwen. Stap voor stap leggen we uit en begeleiden we je door het proces.

Elk project is anders, maar gemiddeld duurt een website bouwen tussen de 3 en 6 maanden. Deze tijdslijn kan langer of korter zijn, afhankelijk van hoe snel teksten en afbeeldingen worden aangeleverd, en wat de grootte van de site is.

Ah, de meest gestelde vraag! En tegelijkertijd de moeilijkst te beantwoorden vraag.

De uiteindelijke investering die je moet doen om je nieuwe website te laten maken hangt van heel veel factoren af, niet in de laatste plaats het budget dat je voor de website opzij heeft gezet.

Wil je een eenvoudige website dat fungeert als je folder op het internet, of wil je een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Of wil je een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

De ene site is heel anders dan de andere site, en het niveau van denkwerk en maakwerk ligt ook heel ver uit elkaar. Het is daarom handig om een budget door te geven, zodat wij kunnen aangeven wat er voor die prijs al dan niet mogelijk is.

Afhankelijk van de situatie is dat mogelijk. Hiervoor moet ik toegang krijgen tot de huidige website om een prijsindicatie te kunnen geven. Overigens is het in de meeste gevallen goedkoper om opnieuw te beginnen dan een bestaande website te redesignen of een onvolledige website te voltooien.

Ja. Dit is iets dat door veel designers niet wordt vermeld voor ze beginnen aan een project. Je hebt minimaal webhosting (maandelijks of jaarlijks gefactureerd) en een jaarlijkse domeinnaamregistratie nodig. Wil je daarnaast dat je website wordt onderhouden of dat je support krijgt, dan zal dat ook maandelijks terugkomen.