webdesign - SEO - marketing

We bouwen mee aan je toekomst

Perfect op laptop
Perfect op smartphone
Perfect op tablet

Een website bouwen, da’s toch niet moeilijk?

Vandaag dien je tijdens het ontwikkelen van een website met heel wat zaken rekening te houden.

Onze webdevelopment voldoet aan alle recente standaarden en dat zijn er redelijk wat. Daarnaast zijn we in de mogelijkheid om jouw website uit te breiden met verschillende handige functionaliteiten. Uiteraard heeft ieder z’n budget en kan men niet steeds kiezen voor alle toeters en bellen.

Geen paniek! Wij analyseren samen wat voor jouw situatie echt noodzakelijk is.

Onze kwaliteit en manier van werken

Wij starten steeds vanuit het belangrijkste aspect en dat is conversie. Kort gezegd is dat bezoekers aanzetten tot een (bepaalde) actie.

Een goed verkennend gesprek bij het begin van onze samenwerking zal duidelijk maken wat dit voor jouw website kan zijn.

Verder zorgen wij er steeds voor dat onze websites ‘responsive’ zijn.

Als laatste punt willen we nog even meegeven dat wij steeds zorgen voor een website met goede SEO. “SEO” staat voor Search Engine Optimization, het optimaliseren van de code & content van je website met als doelstelling makkelijk gevonden worden binnen de zoekresultaten van zoekmachines (Google).

Website

Je kan rekenen op een supersnelle, veilige website of webshop die voor de bezoekers gebruiksvriendelijk is. Perfect responsive voor mobiel en tablet.

Fotografie / film

Als wij een website voor jou maken krijg je ook altijd een gratis fotoreportage en/of reclamespotje. Een nieuwe website moet “viben”, we geven je graag het eerste aanzetje.

Grafisch

Misschien overweeg je wel een volledig nieuwe huisstijl? Ook daar kunnen we van A tot Z bij helpen. Meer info hierover kan je op deze pagina terugvinden.

SHOWCASE

IRMA'S FEEST- EN KOFFIEHUIS

Een charmante en authentieke plek in Gullegem voor een lekkere koffie, gebak en/of één van de vele biersoorten. Pascale en Rik wilden een website die eenvoud en gezelligheid uitstraalt. We maakten foto’s en een bedrijfsfilm (in opmaak) om te gebruiken op de website. Dankzij ons klantportaal kunnen Pascale en Rik snel wijzigingen aanvragen voor hun website.

  • Mobielvriendelijke website
  • Bedrijfsfoto's
  • SEO en Analytics

SHOWCASE

VAKANTIEHUIS LA CROIX BALA

Vakantiehuis La Croix Bala is een villa in Signy-Le-Petit, in de Franse Ardennen. Je komt er echt tot rust. Het is een website waar een gast onmiddellijk kan zien wat hij ter plaatse zal aantreffen. Dankzij overzichtelijke pagina’s en vele foto’s krijgt de vakantieganger een realistisch beeld. We mochten ook de informatiebrochure ontwerpen en vertalen, zodat gasten ook ter plaatse direct alle informatie hebben.

  • Mobielvriendelijke website
  • Bedrijfsfoto's
  • Ontwerp informatiebrochure
  • SEO en Analytics

SHOWCASE

HUWELIJKSSITE INEZ + JARNE

Hoe laat je gasten bevestigen anno 2021? Via een huwelijkswebsite natuurlijk! Iedere genodigde heeft z’n eigen code en kan op de website zijn aanwezigheid/afwezigheid laten weten. Een webshop (met de cadeaulijst) staat ook online zodat een cadeautje direct online gekocht kan worden.

  • Mobielvriendelijke website
  • Webshop (cadeaulijst)
  • Gastenregistratie